Tjenester

Kurs med bruk av MagiQuint
Musikk i skolen vil utarbeide kurs med bruk av MagiQuint. Når datoer og steder er klar vil vi legge ut disse her.

Kurs i kommunikasjon og formidling
Ved Rulle Smit og Vigdis Sandnes.

Rulle Smit er utdannet skuespiller og regissør. Hun forteller om sin bakgrunn og hvorfor skuespillerens prosess og grunnregler for formidling er nyttig og interessant for nettopp dere som er avhengig av god kommunikasjon med hverandre, kundene, leverandører og andre. Kanskje dette kan være noe for deg og din bedrift eller organisasjon?

Kurset er en grunninnføring i hvordan vi kommuniserer og hva er det som gjør at vi kan være kreative på jobb/hjemme! Hvordan gjøre hverandre god? Være en god formidler? Lære om dialogens kunst? Hvordan bli modigere, friere, bedre ledere, slippe hemningene, være spontan, lytte til andre, handle raskt, ta i mot forslag, ha lagfølelse og det å stå foran en forsamling.

Hvorfor lar vi oss trollbinde av noen – dysse i søvn av andre? Ved å være bevisst din egen fremtoning og prosessen frem til det talte ord, kan du lære å nå frem med det du ønsker.

Etter denne prosessen vil du kunne se formidling i et nytt perspektiv. Du blir mer målbevisst, treffsikker og tryggere i din kommunikasjon samt at du er med på å styrke lagfølelsen når du jobber i team.

Vi kan selvfølgelig tilrettelegge og tilpasse kursene ut fra den enkelte bedrifts behov.

«En fantastisk dag preget av improvisasjon, samarbeid, masse latter – og ikke minst sprengte personlige grenser! Rulle er en utrolig inspirator og instruktør som får frem et ukjent potensial i oss. Dette var moro! Anbefales!»

Anne Thorbjørnsen.
Personal – og organisasjonssjef i Veidekke

© MagiQuint AS / Peder Hiort g. 1, 7374 Røros / T +47 72 41 33 77 / F +47 72 41 33 78 / info@magiquint.com